Viu una experiència única dins l’aigua amb sons mil·lenaris

Les experiències musicals en el medi aquàtic són irrepetibles en cap altre mitjà… la sensació de benestar, relaxació i tranquil·litat combinats amb la veu, el cos i la música poden fer que passis uns moments únics i especials que et faran sentir bé. Moltes vegades no som conscients de les propietats curatives que té l’aigua. I una bona oportunitat per descobrir-ho és a traves d’una teràpia que barreja els beneficis del so dins l’aigua, aportant una millora de benestar a les persones que es deixen seduir per aquests tractaments. Els sons tenen propietats terapèutiques, aporten calma, ajuden a reduir l’estrès i l’ansietat.

Es tracta d’una relaxació a través del so d’instruments mil·lenaris com els bols tibetans, en un medi fluid com l’aigua, amb temperatures d’uns 34 graus centígrads. I traslladats a l’actualitat aquestes experiències musicals en el medi aquàtic són incomparables amb cap altre mitjà…

La sensació de benestar, relaxació i tranquil·litat combinats amb la veu, el cos i la música poden fer que passis uns moments únics

Una experiència especial per omplir el nostre cos de benestar.

 

Aquesta vessant de la musicoteràpia consisteix en un concert per sentir els beneficis del so sota l’aigua. Una experiència per viure la bellesa i les saludables sensacions que les vibracions dels instruments harmònics aporten al cos i la ment. Pots imaginar-te surant en una piscina d’aigua calenta, mentre vas escoltant aquests sons, alhora que sents com el teu cos es va relaxant i els pensaments s’allunyen… Segons un expert en Aquasound, com és Edgar Tarrés, aquesta pràctica “és molt més terapèutica del que ens pensem perquè l’aigua ens aporta una experiència molt diferent del so i per això, la persona es relaxa molt més”. 

Els sons dins l’aigua tenen propietats terapèutiques, aporten calma, ajuden a reduir l’estrès i l’ansietat

Calma i benestar dins l’aigua durant una sessió de l’Edgar Tarrés.

 

Musicoteràpia

La musicoteràpia és una disciplina que utilitza les propietats del so i la seva vibració com a teràpia per alleujar o curar certes disfuncions psicofísiques, tal com ho fessin els nostres avantpassats. El principi bàsic de sanació amb el so és el concepte de ressonància, que és la freqüència vibratòria d’un objecte. Tot l’Univers està en estat de vibració i per tant el nostre cos també necessita ressonar harmònicament amb la natura que ens envolta. Els sons harmònics són beneficiosos, els sons disgregats, els que trenquen, poden arribar a crear patologies importants si se senten amb freqüència.

El so és quatre vegades més potent en un mitjà com l’aigua i així també els seus beneficis saludables