Una pausa a l’Empordà per a dones emprenedores i empresàries que vulguin fer un canvi

Vols agafar empenta i realitzar-te encara més com a professional? L’Hotel Can Xiquet, de Cantallops, ofereix un espai de pausa a dones emprenedores i empresàries que vulguin fer un canvi en la seva trajectòria amb una estada els dies 20 i 21 d’octubre. L’equip de The Talent Path presenta una formació durant tot un cap de setmana perquè les assistents puguin aprendre i desconnectar amb sessions dedicades al coaching, el màrqueting i activitats enfocades a saber allunyar-se de l’estrès del dia a dia, i relaxar-se per connectar més amb l’entorn.

Segons destaca la impulsora de la formació, Emma Llensa, “en moments de canvis professionals com l’actual la proposta que fem és una bona oportunitat per a dones que tinguin ganes de fer un canvi.” Llensa, que és una de les fundadores de The Talent Path, explica que el retir es farà en un entorn ideal per desconnectar i vol ser una “una pausa per saber com millorar, cap on voldries enfocar-te o fer un canvi important”. Llensa considera que les dones emprenedores i empresàries se senten sovint soles i que amb la pressió de la professió i la família, no tenen espais de pausa i pensat per a elles.

El retir es farà el cap de setmana dels dies 20 i 21 d’octubre a l’Hotel Can Xiquet.

 

El programa consisteix en sessions de coaching per potenciar el talent propi, ‘mastermind’ per conèixer a d’altres dones en la teva mateixa situació i compartir amb elles inquietuds i objectius, tallers destinats a millorar la productivitat i sessions relaxants de ‘mindfulness’, per saber estar a l’ara i aquí tant en l’àmbit laboral com en el familiar, i ioga en plena natura. Els apartats que es treballaran són els següents:

  • Coaching: Com potenciar el teu propi talent? Com saber quins són els teus millors talents? Es descobrirà a través del mètode “En potència”
  • Mastermind: Aquest retir és més que un retir, és també un lloc on es coneixin persones semblants, amb les mateixes inquietuds i problemes similars i amb objectius i ambicions també semblants. Per això, es faran sessions de mastermind per compartir els bloquejos, els objectius, les necessitats… 
  • Tallers: Destinats a millorar la productivitat, millorar la gestió del temps, i aconseguir una millor conciliació en la vida familiar i laboral.
  • Mindfulness: Sessions perquè estar en l’aquí i ara tant en l’àmbit laboral com en l’àmbit familiar ajuda a rendir més i a ser més feliços. La sessió tindrà la col·laboració de l’Edgar Tarrés.
  • Ioga: Sessions per ajudar a sortir del retir amb el cos renovat, reconnectat amb ell mateix. Les sessions de ioga es podran reproduir a casa o a l’oficina quan més es necessiti.

Segur que si tens ganes de fer un “break” i agagar forces per a nous reptes per a la nova etapa 2018-2019 tens una bona oportunitat d’inspirar-te en un entorn ideal, envoltat del paisatge de Cantallops, i amb l’equip de The Talent Path.