Troba la serenitat enmig de la natura a Casa Santa Elena

La Vall de Solius comprèn un espai d’ús agrícola molt ben conservat que conforma l’entrada natural al massís de l’Ardenya i les seves masses forestals fins a les Gavarres.

Compta amb una gran bellesa paisatgística, natural i patrimonial amb nombrosos itineraris excepcionals que mostren els encants de la Costa Brava. En aquest indret tan especial hi trobem la Casa Santa Elena, un espai amb més de 50 anys d’història que ofereix una càlida benvinguda a totes aquelles persones que busquen tranquil·litat i serenitat enmig de la natura.

La seva ubicació ens permet descobrir sense pressa poblets pintorescs amb un gran encant històric i gaudir de platges espectaculars a pocs quilòmetres de distància. Si t’agrada combinar el descans amb el senderisme o la pràctica del ciclisme, és un lloc perfecte des d’on recórrer les rutes de la Vall o observar la bellesa de la Costa Brava i els seus pobles tot passejant pels camins de ronda que voregen les platges properes. 

Les instal·lacions de Casa Santa Elena estan dissenyades per al descans i conviden als visitants a desconnectar amb un gran ventall de possibilitats i serveis per a escollir.

Els retirs de Casa Santa Elena

Des dels seus inicis, la casa ha estat dedicada a l’acolliment de les persones que busquen un retrobament espiritual i el seu lloc de pau interior, en un entorn natural i respectuós amb el medi que l’envolta. Amb el temps, l’espai s’ha adaptat a les necessitats dels seus visitants, però sempre ha mantingut la seva essència. Casa Santa Elena vol ser el lloc perfecte per tots aquells que busquin una experiència transformadora, per recordar i aplicar posteriorment al nostre dia a dia. L’objectiu és proporcionar als seus visitants diverses eines per tal de millorar i adquirir una actitud positiva vers la vida i la pròpia consciència. Els retirs de mindfulness i de millora personal són alguns dels més destacats de la seva oferta. A banda de prendre consciència sobre un mateix i del nostre creixement individual, la natura que ens hi envolta facilita aquest retrobament i fa que l’experiència sigui encara més excepcional.

Casa Santa Elena

Després de les darreres reformes, les instal·lacions compten amb un aire modern i versàtil però alhora, auster i molt còmode. Compta amb diverses sales de parquet amb material de terra (estoretes, coixins i mantes) així com equipament audiovisual, per a qui necessiti suport amb so i imatge. L’espai és únic i té un ambient molt especial, perfecte per acollir retirs de poques persones però amb la capacitat també de rebre grups de fins a 80 components. La major part de la finca compta amb vistes al jardí que fan molt més fàcil l’apropament amb la natura i la tranquil·litat del seu entorn. 

Un altre dels aspectes destacats de Casa Santa Elena és el seu servei de restauració. Basats en una cuina de proximitat, senzilla però que alhora és sostenible i sana, els plats es preparen a la seva cuina amb productes km0 amb propostes adaptades a les necessitats dels seus visitants. També compten amb menús i diferents opcions de menú per a qualsevol mena d’al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, inclús estan acreditats per l’associació de celíacs de Catalunya

Casa Santa Elena

Trobades i retirs corporatius

No sempre és fàcil trobar un lloc amb la capacitat per a reunir de manera còmoda tot un equip de persones, i per això la Casa Santa Elena pot ser la destinació perfecta per a organitzar trobades empresarials o en grup. Hi podeu organitzar esdeveniments de més d’un dia, ja que disposa d’allotjament suficient per a una estada completa: 21 habitacions dobles, 56 individuals i 2 habitacions adaptades a persones amb discapacitats. 

Les seves sales estan completament equipades i presenten una gran versatilitat per poder desenvolupar reunions, jornades de formació i capacitació personal i professional, trobades d’equips, classes i tallers… A banda de les reunions més convencionals, Casa Santa Elena també és la seu perfecta per a empreses, entitats i corporacions que vulguin organitzar qualsevol tipus de retir. La tranquil·litat, la natura i la sostenibilitat, són els ingredients perfectes per dedicar uns dies al benestar i cura d’un mateix i del nostre equip. Regalar temps i benestar als treballadors sempre és una aposta de millora i futur per a l’activitat i salut global de qualsevol empresa.

Casa Santa Elena

Un espai apte per a totes les necessitats

Si esteu interessats amb les activitats relacionades amb l’espiritualitat, a Casa Santa Elena també teniu la possibilitat de gaudir d’un acompanyament religiós per connectar amb l’interior i renovar la fe. L’espai organitza, diverses vegades l’any, estades de vuit dies per aquest tipus de pràctiques.

També hi ha moltes maneres de treballar les emocions i l’autoconeixement a les seves instal·lacions i per això també és s’hi organitzen activitats i tallers pensats per al benestar físic i mental a través de la meditació, les tècniques de relaxació, el tai txi, el ioga, o el mindfulness. També pots descobrir les possibilitats de l’entorn i connectar amb la terra a través de les rutes de senderisme, visites a explotacions agrícoles, passejades de camins de muntanya o experimentant els beneficis terapèutics d’un bany de bosc.

Si el que voleu és gaudir d’una oportunitat única per a la reflexió i desconnexió en un espai natural excepcional i allunyat de la vida quotidiana, Casa Santa Elena us espera per proporcionar-vos la pau i el silenci necessari per tornar totalment renovats i amb energia a casa.

A més podràs gaudir de molts altres equipaments i espais dedicats al turisme de salut i benestar molt prop de la Casa Santa Elena. Ja pots començar a planejar l’escapada perfecta per aquest estiu!

Casa Santa Elena