Submergeix-te en el benestar amb el Festival Som Cultura

El mes de novembre ja és aquí i amb ell un munt d’experiències arriben a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Saps de què parlem? Del Festival Som Cultura, un festival que celebra la seva setena edició i que compta amb una quarantena de propostes culturals i activitats programades per les entitats i les empreses associades al Club de Màrqueting Cultural i Identitat del Patronat de Turisme de la Costa Brava per als caps de setmana de novembre.

Aquest cop, el festival ofereix una selecció d’activitats molt especials per redescobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i artística que hi ha a les comarques gironines. A més, cal destacar, que després de la pandèmia, el festival recupera 100% la seva normalitat i format i ofereix totes les activitats de manera presencial.

D’entre la quarantena de propostes organitzades per les entitats i empreses associades al Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona en trobem tres que ens interessen especialment, ja que són propostes relacionades amb el benestar. Per tant, fes que aquest novembre sigui un mes per reiniciar el teu cos i ment i gaudir d’un estat de serenor, quelcom molt necessari per desconnectar de la nostra rutina. No perdis detall de totes les experiències que hi ha! Descobreix-les! 

6 de novembre

La Selva, una font de termalisme

Si el que busques és una experiència de relaxació absoluta, et proposem endinsar-te a la comarca de la Selva, un territori que combina la part patrimonial i arqueològica vinculada al termalisme. Una terra on el benestar i la salut van agafats de la mà i on trobem balnearis i aigües termals mil·lenàries. Les heu visitat mai?

Viu una experiència única i singular i descobreix en un dia els tres municipis selvatans vinculats al termalisme: Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners i Sant Hilari Sacalm, de la mà de Joan Llinàs, arqueòleg i historiador especialitzat en la comarca de la Selva. 

Punt de trobada: Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella.

Hora: De 9 h a 20 h
Preu: 140 €
Organitzador: Atri Cultura i Patrimoni
Pots comprar la teva entrada aquí.

Arxiu Imatges PTCGB. Balneari Vichy Catalan Caldes de Malavella. Maria Geli i Pilar Planaguma

19 de novembre

Connecta amb tu mateix al castell de Benedormiens 

T’imagines despertar en un entorn ple d’història i obres d’art? Arriba’t fins al castell de Benedormiens a Castell d’Aro, un indret d’època medieval on podràs gaudir d’una sessió matinal de ioga, envoltat per les obres d’art que estan exposades en aquest espai d’art.

A més, aquesta proposta finalitzarà amb una visita guiada pel nucli antic de Castell d’Aro, on podràs explorar els carrers i espais medievals que configuren aquest conjunt declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Estàs preparat per submergir-te en el benestar?

Hora: 9 h a 11:30 h
Preu: 4,5 €
Organitzador: Ajuntament de Castell-Platja d’Aro
Pots comprar la teva entrada aquí.

Castell d’Aro, Castell de Benedormiens

20 de novembre

Història i benestar a l’Aqva Banys Romans 

Si el que vols és fer una immersió en un lloc singular ple de calma i silenci, l’Aqva Banys romans de Girona és el teu lloc! Situat a l’emblemàtic Barri Vell de Girona, aquest espai que al segle XII va ser el primer hospital de Girona, és l’indret perfecte per a desconnectar i relaxar-te. Aquest cop et proposem l’”Aqva Sound”, un concert de consciència plena o mindfulness a l’aigua a càrrec de l’Edgar Tarrés. Deixa’t captivar per un món de sensacions i de calma, on gaudiràs d’una pràctica ancestral i mil·lenària en un espai excepcional. Suma’t a una experiència única plena de benestar!

Hora: De 10 h a 12 h
Preu: 60 €
Organitzador: Aqva Banys Vells
Pots comprar la teva entrada aquí.

Arxiu Imatges PTCGB. Aqva Banys Romans. Girona. Javi Cabrera

Aquesta tardor, viu el benestar en primera persona i gaudeix de totes aquestes experiències amb la millor companyia. Consulta tota la informació a la pàgina web de Som Cultura i descarrega’t la programació completa del festival.