Soundscape Circuit termal al Sallès Hotel & Spa Cala del Pi

Des de sempre els spas i balnearis han estat un temple de benestar, un lloc perfecte per a desconnectar i dedicar temps a cuidar del nostre cos i la nostra ment.

Sentir l’aigua a la nostra pell, les diferents temperatures, el massatge de les bombolles i el so relaxant dels sortidors d’aigua o el vapor, ens transporten a un ambient ple de serenitat i relax.

Al nostre territori, comptem amb diversos hotels, balnearis i altres equipaments que disposen d’aquests tipus de serveis, i per això hem volgut donar-te l’oportunitat de conèixer totes aquestes sensacions de benestar a través dels sons. L’últim Soundscape creat pel Club de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ens transporta a un d’aquests equipaments, concretament a l’spa del Sallès Hotel & Spa Cala del Pi.

Ja pots escoltar aquest nou ‘’Soundscape’’ al nostre canal de YouTube o a través de Spotify o Apple Podcasts

A través d’aquesta gravació sonora hem volgut reproduir els sons que podries trobar dins d’un spa o balneari, sentir el moviment de les aigües, el so evocador d’un tractament… amb l’objectiu que puguis acompanyar qualsevol moment de concentració, meditació o relax amb aquests sons tan inspiradors.

L’ Spa de l’Hotel Cala del Pi

Hi ha espais o serveis determinats que representen un atractiu per als seus visitants, i l’spa del Sallès Hotel Cala del Pi és sens dubte un d’aquests al·licients que fan que els seus clients s’acabin de decidir.

L’Spa de l’hotel compta amb més de 600 m² que inclouen una piscina climatitzada amb bancs lumbars, llits d’aigua, cascades, jacuzzi, font de gel, dutxes de sensacions, sauna finlandesa, hammam-bany de vapor, cova de sal i cova de gel.

Spa Sallès Hotel & Spa Cala del Pi

Un espai amb un gran ventall de possibilitats on poder relaxar-te i on ens hem desplaçat per a recollir els seus sons en l’últim Soundscape. A banda del moviment de l’aigua, també podràs descobrir els sons d’alguns dels tractaments de bellesa i benestar que ofereixen en aquest hotel: tractaments facials amb productes bio, tractaments corporals i d’autor, massatges i rituals.

Molt més que un hotel amb spa

Situat a la Cala del Pi de Platja d’Aro, aquest és un hotel que permet estar en contacte amb el mar en una petita cala del tot privilegiada. La seva situació permet als seus visitants gaudir d’unes magnífiques vistes al mar o trepitjar a tan sols uns metres de distància la sorra d’aquesta petita platja.

Terrassa Sallès Hotel & Spa Cala del Pi

No es permet l’entrada a menors d’edat, està dedicat a ‘’Adults Only’’ per tal de convertir-se en la destinació perfecta per a la desconnexió.

L’hotel consisteix en una casa estil masia catalana que compta amb poques habitacions, unes instal·lacions de luxe i la possibilitat de gaudir d’una gran privacitat. El tracte del personal és familiar i proper i cadascun dels seus racons està inspirat en la Costa Brava, transmetent alhora la màgia del Mar Mediterrani i l’entorn que l’envolta.

A banda de la seva ubicació, l’hotel també compta amb una cuina saludable i amb un menú gastronòmic mediterrani basat en la cuina de l’Empordà. Com sempre hem dit, l’alimentació saludable té una connexió directa amb la salut i el benestar, i per això prendre consciència del que mengem és vital.

Restaurant Aurum del Sallès Hotel & Spa Cala del Pi

L’hotel compta amb diversos packs que recullen diverses experiències relacionades amb l’alimentació saludable, però també donen l’oportunitat de viure una experiència amb bici i conèixer els jardins de Cap Roig i el Far de Sant Sebastià, escollir un massatge d’autor o un massatge inspirat en el vi de l’Empordà, gaudir dels racons més especials de la platja amb una visita guiada o fins i tot endinsar-se al mar a bord d’un veler. Tot pensat per a la desconnexió i el benestar dels seus visitants.

Així doncs amb aquest Soundscape l’objectiu és transportar-nos a aquest hotel i sentir tota la màgia que el caracteritza per tal de trobar també un moment de desconnexió i benestar sense haver de moure’ns de casa.

Recorda que els spas tenen un munt de beneficis per a la nostra salut, ens permeten allunyar-nos de l’estrès i carregar energies per la tornada a la rutina, els contrastos de temperatura són beneficiosos per a la circulació, els dolors corporals es redueixen i eliminem toxines… tant és així que fins i tot els sons d’aquest espai poden convertir-se també en tota una teràpia sensorial. 

Si encara no t’has decidit a fer una visita a l’spa del Sallès Hotel & Spa Cala del Pi, o no comptes amb el temps necessari per conèixer altres equipaments similars del nostre territori com el Balneari Vichy Catalan, l’Aqva Banys Romans, l’Hotel Ciutat de Girona o l’Hotel Resguard dels Vents, recorda que ara pots fer-ho a través dels sons. Des del sofà de casa o a la feina, regala’t un moment de benestar amb aquest Soundscape.