PGA Catalunya Golf & Wellness, un oasi de benestar

Si ets dels qui encara no ha pogut gaudir de les vacances de l’estiu i tens ganes d’un cap de setmana de desconnexió i tranquil·litat en família o amics, tenim un pla al qual no et podràs resistir. A tan sols una hora de Barcelona es troba el Wellness Centre de PGA Catalunya Golf & Wellness, situat als peus del Montseny i a una escassa mitja hora de la paradisíaca Costa Brava, un indret d’una bellesa natural i un clima mediterrani que enamora

A més, si vols aprofitar i esbargir-te fent alguna activitat o visita durant la teva estada, pots fer-ho gràcies al fet que està perfectament connectat, ja que tens la possibilitat de poder viatjar, sigui per carretera o tren amb total facilitat a alguns dels punts d’interès cultural de Catalunya. Les possibilitats per a gaudir de l’estiu són infinites en aquest enclavament privilegiat, encara t’ho estàs pensant?

Arxiu Imatges PTCBG. PGA Catalunya Resort. Steve Carr

El centre Wellness, molt més que un spa

Aquesta temporada, uns dels espais més destacats del PGA Catalunya és el seu nou Wellness Centre, un centre de benestar holístic en el qual els beneficis dels tractaments més tradicionals es potencien amb teràpies realitzades amb la tecnologia més avançada. Hi pots trobar tota mena de programes integrals i una gran oferta de tractaments com la crioteràpia i l’oxigenació que es basen en una tecnologia innovadora i d’última generació i que estan dissenyats perquè els seus beneficis et puguin afavorir la immunitat, potenciar la vitalitat, reduir els efectes de l’estrès, fomentar el seu coneixement nutricional i millorar el teu benestar. 

Arxiu Imatges PTCBG. PGA Catalunya Resort.

A més a més, els tractaments més tradicionals, realitzats amb productes d’Aromatherapy Associates i Biologique Recherche, es basen en algunes de les tècniques curatives més antigues del món a base d’olis essencials, fangs i sals que ajuden a reequilibrar el sistema nerviós i a harmonitzar l’energia. 

Gastronomia i natura per al benestar

Un tret que cal destacar, és que tant els tractaments com les cartes dels restaurants s’utilitzen productes totalment orgànics i naturals per a poder oferir una experiència gastronòmica directa entre l’hort i la taula. Donant tot el protagonisme als productes de temporada i locals, i comptant amb nutricionistes que ajuden a optimitzar la teva experiència de benestar.

D’aquesta manera, l’objectiu de l’espai és satisfer les necessitats dels visitants d’una manera holística i personalitzada, tant per a aquelles persones que busquen escapar de l’estrès del dia a dia com per als que vulguin fer un canvi cap a un estil de vida més saludable

Tot un referent de benestar

Els beneficis de viure en espais oberts envoltats de naturalesa i la possibilitat de gaudir de múltiples instal·lacions esportives i experiències a l’aire lliure prenen ara una rellevància més significativa que mai. PGA Catalunya Golf & Wellness compta amb més de 500 hectàrees de paisatge natural mediterrani, i es troba en una de les zones amb més biodiversitat d’Europa, on es poden realitzar tota mena d’activitats relacionades amb el benestar. Hi trobaràs un entorn de bosc on poder realitzar activitats a l’aire lliure com rutes en bicicleta, classes de ioga i mindfulness, podràs saltar entre arbres al Forest Park, observar aus, fer passejades guiades per conèixer els arbres més singulars del territori així com degustar els vins creats a les seves vinyes. A més de poder practicar esports com el golf, en un dels millors camps d’Europa, i també tenis, pàdel o ciclisme, en les més de 15 rutes que surten des de PGA Catalunya.

Arxiu Imatges PTCBG. PGA Catalunya Resort.

L’espai associa el benestar a la pràctica d’esports com el golf i també a l’oci conscient, sempre en línia amb la seva visió de construir un resort de baixa densitat. Des dels seus inicis s’ha concentrat a proporcionar una autèntica experiència de vida holística enfocada en la salut integral. Per això, PGA Catalunya Golf & Wellness compta amb un biòleg resident, que s’encarrega del projecte mediambiental. D’aquesta manera s’assegura que tant els residents com els visitants poden gaudir de l’entorn: recol·lectant si ho desitgen la seva pròpia verdura i fruita a l’hort ecològic i gaudint de la fauna que envolta el resort i que preserven amb tant d’afecte. 

Enguany, amb el nou Wellness Centre, aquesta experiència de benestar arriba al seu punt màxim. La filosofia de l’spa ha volgut reflectir l’esperit i valors de PGA Catalunya i se centra a col·locar el benestar en el centre d’un protocol holístic que abasta moviment, recuperació, relaxació i nutrició amb les teràpies més tradicionals i la tecnologia d’avantguarda. Així aconsegueixen complir una de les seves prioritats principals: oferir moments excepcionals centrats en un equilibri entre salut física i mental. 

Si el que busques és desconnectar del dia a dia i connectar amb la natura, l’entorn i gaudir d’experiències amb amics i família, el PGA Catalunya Golf and Wellness és la destinació que busques. És hora de descansar i sobretot, cuidar-te! T’animes?