Les experiències turístiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb lideratge femení.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, volem reivindicar i celebrar de manera especial totes aquelles professionals que contribueixen dia rere dia a la qualitat i l’excel·lència del nostre sector turístic gironí i en especial aquelles que treballen en el món del benestar. 

Per això, et convidem a submergir-te en algunes de les experiències més originals i interessants liderades per dones i relacionades amb el benestar que et faran gaudir i descobrir el territori de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com mai els havies conegut. Aigües termals, spas i balnearis, boscos terapèutics, meditació, gastronomia saludable, descans… Aquí comença un llarg viatge de sensacions per la Costa Brava i el Pirineu de Girona per descobrir aquesta cultura del benestar tan arrelada a la nostra terra.

Imagina’t trobar-te una taula parada enmig del camp, en plena natura al Baix Empordà amb una vaixella i coberts, flors i un menú basat en la nutrició conscient! Tot això, i més, és possible amb l’experiència que ens proposa la Marta Romaní, experta en salut, nutrició i benestar. Una experiència nutritiva per a tots els sentits, on podreu gaudir dels aliments de la millor qualitat i de proximitat a través d’un menú perfectament equilibrat i basat en la gastrobotànica, una cuina especialitzada amb plantes silvestres, flors i altres espècies aromàtiques que creixen en el nostre entorn presenten un gran nombre de nutrients que en molts casos són terapèutics i beneficiosos per a la salut.

Arxiu Imatges PTCGB. Aromes al Bosc.

Si t’agrada estar en contacte amb la natura, et proposem una altra opció que no pots deixar escapar: realitzar un Bany de Bosc amb l’Anaïs de Villasante d’Aromes al Bosc. Una experiència sensorial que et farà endinsar dins d’un bosc, acompanyat d’una guia que t’ajudarà a despertar els sentits, i a enfortir el vincle amb la natura a través d’una passejada tranquil·la, amb una respiració conscient i lenta. Són molts els beneficis psicològics i fisiològics que ofereix aquesta experiència, disminuint notablement els nivells d’estrès, millora la salut cardiovascular, la concentració, la memòria i activa el sistema immunitari.

Arxiu Imatges PTCGB. Aromes al Bosc.

Per finalitzar el matí i carregar energies, pots visitar el Mas Pinedaa Oix, on la Laia Ventura, propietària d’aquesta masia del segle XIII, ens rebrà amb els braços oberts i amb unes vistes panoràmiques a la Vall d’Oix. Ara sí! Toca gaudir d’un àpat gastrosilvestre, una proposta que ens fa l’Anaïs de Villasante, d’Aromes al Bosc que es basa en una combinació de plats creatius i vegetarians elaborats amb plantes i flors silvestres i amb ingredients ecològics, de proximitat i de temporada. 

Són moltes les dones emprenedores i professionals que lideren propostes turístiques i de qualitat per la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb un munt d’activitats per a totes les edats i que s’adapten a les necessitats dels visitants. Per aquest motiu, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, ha desenvolupat una campanya, que es posa en marxa l’1 de març i durarà deu dies, per fer difusió i promoció de les propostes i experiències turístiques dirigides i impulsades per dones del sector turístic gironí amb l’objectiu de donar visibilitat i reconeixement a aquest nombrós col·lectiu de professionals.

Algunes de les professionals que volem reivindicar són: Fina Puigdevall i Martina Puigvert, del restaurant Les Cols d’Olot, Carme Casacuberta i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, Rosa Duran, de GIGS Girona, Annick Galimont, ceramista a la Bisbal d’Empordà, Marta Xuclà i Piluca Paulí, de Gla Empordà, Beth Cobo, de Trescàlia, Eva Martínez-Picó, del restaurant Can Jordi, el refugi Els Estudis i l’estació Domini d’Isards i Louise Laker d’Eat Sleep Cycle

Anima’t a descobrir-les, explorant nous racons i indrets amb la família i amics, tot gaudint del benestar i del temps lliure amb aquesta àmplia oferta de turisme amb lideratge femení, professional i especialment sensibilitzat amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient i el nostre entorn.