Les MasterClass de Ioga arriben a la Costa Brava aquesta tardor amb Xuan Lan i Ffitcoco

Amb l’arribada de la tardor, donem pas a una nova etapa de l’any, marcada pel descens de les temperatures i, especialment, per la tornada a la rutina. El fred, la disminució d’hores de llum solar i els canvis en el nostre dia a dia poden afectar la nostra salut emocional i física. Per aquest motiu, ara més que mai, cuidar-se i equilibrar ment i cos és vital per tal d’adaptar-nos eficaçment als hàbits de la rutina.

Alimentar-nos correctament, descansar bé i protegir-nos del fred és important, però també ho és realitzar activitats per relaxar-nos, desconnectar i millorar la salut física i emocional. La Costa Brava i el Pirineu de Girona són sinònims de benestar i, ara podrem gaudir amb les masterclass de ioga a càrrec d’especialistes reconegudes com Xuan Lan i Ffitcoco.

Xuan Lan: ioga dinàmic per a reconnectar

Dues de les tres masterclass de ioga programades seran dirigides per Xuan Lan, practicant del Ashtanga ioga estil Mysore i professora en diversos estils de ioga dinàmic, a través del Vinyasa, Jivamukti i Dharma ioga. Una de les seves missions com a professional és aportar benestar a les persones a través de la recerca de l’equilibri entre cos i ment. Mitjançant una respiració conscient, Xuan Lan afirma que qualsevol persona pot desconnectar de la rutina i reconnectar amb si mateixa.

Foto de Xuan Lan Yoga

Ella serà l’encarregada d’obrir aquest cicle de masterclass de ioga a la Costa Brava. El seu ioga dinàmic i únic serà acollit per l’Ermita de Santa Cristina de Lloret de Mar, en un entorn privilegiat davant de mar i envoltat de bosc Mediterrani (dia i hora per concretar). La localitat està fermament compromesa amb la salut integral i la promoció de bons hàbits de vida en, per exemple, l’alimentació. Lloret destaca per potenciar els beneficis de la dieta mediterrània, fent-la inclusiva tenint en compte les preferències i les necessitats de la demanda.

Tindrem la sort de tornar a gaudir dels coneixements i les pràctiques de Xuan Lan en una segona masterclass (dia i hora per concretar). Aquesta es realitzarà a la capital gironina, concretament als Jardins del Doctor Figueras en col·laboració amb Aqva Banys Romans. Girona és una ciutat màgica, bella i amb una llarga tradició històrica de les civilitzacions que l’han anat construint. D’una d’elles, la romana, hem heretat els costums per la cura del cos i la ment que veiem reflectits en el circuit dels banys termals que ens ofereix Aqva Banys Romans al Barri Vell.

Arxiu d’imatges PTCBG – Aqva Banys Romans

Una cita amb el benestar amb Ffitcoco a Caldes

Per últim, les termes romanes de Caldes de Malavella viuran una altra jornada de benestar, aquest cop de la mà de Coco Contans, també coneguda com Ffitcoco, instructora de pilates i hipopressius. La barcelonina és una destacada divulgadora dels bons hàbits de vida a les xarxes, on reuneix una gran comunitat compromesa amb la salut física i mental. (Dia i hora per concretar)

Foto de Ffitcoco

Caldes és una població que va néixer en l’època romana al voltant d’una oferta única d’aigües termals. La localitat segueix apostant per la seva tradició mil·lenària en la promoció de la salut i la cura integral de les persones, essent un punt de trobada per al benestar a la Costa Brava.

Aquest final d’any, més que mai, volem estar a prop de les persones i apostar pels hàbits de vida saludables, tant pel cos com la ment. Les masterclass de ioga i pilates es viuran en uns entorns privilegiats, però també segurs: seguint les mesures higièniques implementades per les autoritats sanitàries en tot moment i respectant la distància de seguretat. En acabar cada esdeveniment, els participants podran gaudir d’un coffee break individualitzat.

Ja us podeu inscriure per reservar la vostra plaça. No perdeu aquesta oportunitat única per cuidar-vos amb les millors especialistes en alguns dels millors indrets de la Costa Brava.