La fusió perfecta entre spa, art i natura amb Ess Artistic Well-being by Mònica Traviesa

Fa molts anys que existeixen els espais dedicats exclusivament al benestar. En l’època dels romans, per exemple, ja hi havia banys termals i balnearis. Són llocs perfectes per a desconnectar i dedicar temps a cuidar el nostre cos i ment a través de circuits d’aigües termals, saunes, massatges o teràpies relaxants. I si, a més a més de tot això, poguéssiu gaudir alhora de l’art i de la natura? No us sembla una combinació perfecta? És d’aquesta simbiosi d’on sorgeix Ess Artistic Well-being by Mònica Traviesa, un temple que neix de la passió i la fusió d’art, spa, massatge i moda. 

Arxiu PTCGB. Ess Artistic Well-being by Mònica Traviesa.

Aquest spa parteix del concepte revolucionari del benestar artístic i ens convida a jugar des de la creativitat intangible amb un univers ple de color i surrealisme, protagonitzat pel món interior de Mònica Traviesa, artista i creadora d’experiències de benestar. Amb 27 anys d’experiència en el sector dels spas a escala internacional, Traviesa, que és artista, dissenyadora de moda, cantant i membre d’una banda de música de soul, ha desenvolupat una visió que fusiona Soul & Business, un concepte transgressor, elegant i respectuós amb l’ésser humà.

Enamoreu-vos d’aquest spa convertit en una galeria d’art en el qual la carta de tractaments són quadres sensorials on expliquen l’experiència que sentireu. Al centre se situa el benestar en l’àmbit físic, emocional i mental a través de la música, els massatges, la pintura i els aromes d’olis orgànics i vegans.

Arxiu PTCGB. Ess Artistic Well-being by Mònica Traviesa.

Trobareu aquesta proposta única de benestar a Lloret de Mar, al cor de la Costa Brava, envoltat de paratges increïbles a Sant Pere del Bosc, un antic monestir benedictí amb més de 1.000 anys d’història, de gran interès històric, i que forma part del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. 

L’entorn on es troba l’spa ens convida a deixar de banda les rutines i la tecnologia per gaudir de nosaltres mateixos, de la natura i de la nostra essència. És una altra manera de connectar de manera subconscient amb les nostres arrels. També podeu aprofitar per fer altres activitats relacionades amb el benestar com el ioga, txi kung o gimcana de benestar artístic jugant amb els sentits. Us animeu a provar-ho?

Arxiu PTCGB. Ess Artistic Well-being by Mònica Traviesa.

La Mónica també ha dissenyat l’experiència de l’Spa de l’Hotel Terraza amb tractaments de tradició inspirats en el territori i utilitzant productes Km0.

Pròximament, a partir de desembre de 2021, podreu gaudir-ne a una nova ubicació a la mateixa Costa Brava: al Park Hotel San Jorge de Calonge. Aprofiteu l’oportunitat de descobrir i gaudir d’una experiència única. A més, recordeu que la podeu compartir amb qui vulgueu!

A Ess by Mónica Traviesa – Artistic Well-being us sentireu lliures, respectats i cuidats en tot moment. A més, tindreu totes les eines per a fer més fàcil el vostre dia a dia i treballar en la comprensió de les coses que ens envolten, ja que els tractaments estan dissenyats per a gestionar l’estrès, millorar la qualitat de vida i tenir consciència de les emocions. Veniu i gaudiu amb tots els sentits d’aquesta experiència intangible i única que perdurarà en el temps. A què espereu?