Els beneficis del massatge per a la nostra salud

El massatge o també anomenat Massoteràpia ha estat utilitzat al llarg del temps pels múltiples beneficis que ofereix. Entre l’estrès i les preocupacions per tantes responsabilitats que hem d’afrontar, ens cal dedicar temps per a la nostra salut. Amb el pas del temps aquestes tècniques s’han anat perfeccionant donant com a resultat diversos tipus de massatge, passant específicament pel terapèutic (massoteràpia) de l’àmbit sanitari i el de l’àmbit esportiu, destinat a millorar l’activitat física.

Per això, podem aprofitar els beneficis del massatge. El cos rep els beneficis del massatge quan és realitzat per un especialista i la importància de recórrer a una persona capacitada. Això evitarà dolors i molèsties posteriors si s’utilitza una mala tècnica. Entre els beneficis del massatge hi ha:

  • Ajuden a relaxar-nos
  • Ajuden al nostre sistema linfàtic
  • Milloren la circulació
  • Ajuden a eliminar toxines
  • Calmen el dolor muscular
  • Ajuden a estimular el sistema glandular el que estabilitza les hormones
  • Ajuden a alleujar la pressió a l’esquena, el coll i les articulacions causat per mala la postura o debilitat muscular
  • Ajuden a dormir millor

Els massatges són una experiència relaxant i terapèutica. Els seus efectes no només són a nivell físic, la ment també respon al toc humà. Durant els massatges relaxem la ment i el cos i la nostra energia augmenta.

En principi, el lloc ha de ser tranquil i ambientat per la situació. La persona que sol·licita un massatge necessita de molta tranquil·litat. És bo parlar amb el terapeuta sobre els nostres gustos: si volem música o algun aroma especial. La llum per sobre tot ha de ser tènue i l’ambient, climatitzat.

Sessió de massatge a ‘ Hotel Peralada Wine Spa & Golf: essència exclusiva.

 

L’aplicació de calor previ a la sessió ajuda a que augmenti la circulació de la sang en els músculs intensificant els efectes del massatge. Es pot realitzar a través d’una llum infraroja, que seria un mitjà utilitzat per un fisioterapeuta. S’aplica aquesta calor durant un període de 10 a 15 minuts. La calor produïda ha de ser agradable tot el temps que duri l’aplicació. Totes les persones són diferents, algunes poden tolerar més calor que altres. Aquestes recomanacions poden evitar moments desagradables. Després, una vegada aplicat la calor, s’inicia la sessió de manera suau i lenta per gaudir plenament dels beneficis que ens ofereixen els massatges.

A la Costa Brava Pirineu de Girona es pot gaudir d’aquests massatges a les empreses del territori i una bona oportunitat per deixar-se portar per l’emoció és consultar l’apartat web de Salut i Benestar.