Elke Spa Hotel, troba’t amb el benestar davant de mar

Si et fessin escollir entre submergir-te en un paradís de naturalesa rocosa, estar envoltat de camins de ronda que et fan descobrir paratges per emmarcar o ser tocat per la brisa marina a primera hora del matí, què escolliries? Nosaltres ho tenim molt clar. No volem escollir perquè ho volem tot i, per fi, hem trobat l’establiment perfecte que combina natura, mar i bellesa natural: l’Elke Spa Hotel, de Sant Feliu de Guíxols, un oasi de calma i benestar al cor de la Costa Brava. Aquest allotjament hoteler, construït l’any 2019, és de 4* superior i compta amb una gran varietat de serveis per tal de fer gaudir els seus clients d’una experiència plena. Les seves instal·lacions modernes i innovadores permeten convertir aquest espai en el lloc perfecte per gaudir de la feina, el relaxament i la diversió.

Arxiu Imatges Elke Spa Hotel

Gran varietat de tractaments facials i corporals

A més del benestar que aporta l’entorn natural de l’allotjament, els responsables de l’hotel també han volgut tenir cura de cuidar els seus hostes, i per això ofereixen una llarga llista de tractaments facials i corporals a les cabines d’Spa, tant per a homes com per a dones. Amb l’ús de productes de les prestigioses marques Selvert Thermal i Institut Esthederm, la carta Wellness de l’hotel destaca per les seves higienes facials, tractaments d’efecte lífting, de vitamina C, de lluminositat, per a la cura de pells sensibles, exfoliants, tota mena de massatges, depilacions i manicures i pedicures, entre d’altres. A més a més, també disposen d’un servei de perruqueria per a tots els interessats, i pròximament incorporaran tractaments Wellness medicalitzats a càrrec d’una doctora professional.

La llista de serveis que s’ofereixen des del centre de bellesa de l’hotel està en evolució constant, tenint en compte la demanda dels usuaris i les noves tècniques de bellesa i cosmètica. D’entre les últimes novetats incorporades destaquen els massatges aromàtics antiestrès amb espelmes i oli d’ametlles, el píling relaxant amb sals de l’Himàlaia i xocolata i el tractament relaxant de xocolateràpia

Arxiu Imatges Elke Spa Hotel

Zona d’aigües per a calmar cos i ment

El terrat de l’hotel, situat a la quarta planta de l’edifici, ha estat la ubicació escollida per a situar-hi el centre Wellness, que és d’entrada lliure per a tots els allotjats. A més de tots els tractaments esmentats, també disposen d’una zona d’aigües molt completa i moderna, piscina exterior i cabines. Les vistes al mar, la muntanya i els pins faran que aquest moment de calma per al cos i per la ment es converteixi en una experiència única que permeti captar l’essència de la Costa Brava. Cada setmana el complex proposa noves ofertes de benestar, i amb elles es poden aconseguir tractaments de bellesa i productes de línia de cosmetologia amb uns descomptes que arriben fins al 50% respecte del preu original. 

L’oportunitat per a dedicar-te temps a tu mateix

Si esteu pensant a dedicar-vos temps de qualitat a vosaltres mateixos i fer-vos un petit homenatge per escapar de la rutina, l’Elke Spa Hotel té les propostes ideals per a vosaltres. La primera és un paquet de benestar regenerant per a carregar energies. La segona opció és el paquet “Cap de setmana de relax”, que consisteix a descansar dues nits en una habitació doble amb pensió completa i acompanyar l’experiència d’una alimentació detox i tractaments corporals i facials. La tercera opció, i la més completa de totes, consisteix a allotjar-se durant cinc nits entre setmana en una habitació doble amb pensió completa, fer una sèrie de tractaments facials i corporals i acabar amb una sèrie d’activitats a l’aire lliure. 

Arxiu Imatges Elke Spa Hotel

Excel·lent, segons els clients

Atenció personalitzada i màxim confort. Aquestes són les línies mestres que regeixen la feina a Elke Spa Hotel, un negoci familiar on el client sempre és el veritable protagonista. Aquesta bona feina els ha fet convertir-se en referents a la zona, aconseguint una puntuació de 9.2 a portals com ara Booking. L’Elke Spa Hotel està situat a La Rambla del Portalet número 8 de Sant Feliu de Guíxols, una ubicació molt propera al Passeig del Mar, el Passeig dels Guíxols i la platja, i molt ben connectat amb les autovies C-65, C-31,l’autopista AP-7 i l’aeroport de Girona – Costa Brava.

La Costa Brava en general i Sant Feliu de Guíxols en especial és ple d’opcions interessants per a fer activitats gaudint de la natura, el mar i la gastronomia local. L’estada a Elke Spa Hotel es pot completar amb activitats tan diverses com una visita al Museu Carmen Thyssen, al monestir de Sant Feliu de Guíxols, a la zona marina de bioconeixement o amb la gran varietat d’activitats nàutiques que s’ofereixen a la zona. Si voleu conèixer més activitats de benestar per fer en aquesta zona podeu consultar tota l’oferta de Salut i Benestar de la Costa Brava.