El millor regal

El Nadal és una època plena de sentiments i emocions que ens convida a compartir moments junts amb la gent que estimem. Alhora, també hi ha una part d’aquestes festes que ens empeny al consumisme i a vegades ens pot allunyar de l’essència positiva de les festes i dels seus valors més bonics. Regalar ens agrada i ens fa sentir bé, però no sempre el més valuós es correspon amb el que ens implica una major despesa de diners; el més important és escollir el regal adequat.

Actualment tots portem un ritme diari accelerat i sol ser difícil trobar moments de qualitat per compartir plegats, per demostrar l’efecte que sentim pels altres i per regalar-nos temps plegats, que probablement sol ser el present més valuós que podem oferir a algú. Durant aquestes festes tenim de nou una oportunitat per aprofitar la companyia dels altres, i alhora de regalar experiènces amb els més propers per compartir bons moments que de ben segur recordarem durant molt de temps.

L’opció dels vals regal

I si en lloc de comprar un objecte pensem en una experiència? Els val regal que ofereixen una activitat, allotjament, àpat o servei són una opció que no falla i que, en essència, són un regal de temps. Una opció que convida a dedicar-nos un moment a nosaltres mateixos o a passar-lo junts. 

Coincidint amb les dates nadalenques, s’amplien les opcions de vals regal i algunes empreses en dissenyen d’especials que tenen un gran atractiu. Les nostres propostes són:

Un mes de classes de ioga al Happyyoga Girona

Des d’aquesta pàgina hem aconsellat sovint les diferents tècniques de ioga, amb tots els seus avantatges per al benestar. Si voleu regalar classes de ioga, Happyyoga Girona disposa de vals regals d’un mes de classes gatuïtes en qualsevol de les diferents disciplines que duen a terme en els seus centres. Podeu obtenir aquest val regal directament a través de la seva pàgina web. A més, si la persona a qui li regaleu l’activitat decideix inscriure’s al curs, li regalaran la matrícula.

Experiència de nutrició conscient a Pals

La Marta Romaní és una apassionada de la vida saludable i des de l’Hotel Arkhé de Pals ofereix diverses activitats i formacions relacionades amb la nutrició conscient. Escolliu entre Especial parelles (o no!), Sorpreses màgiques o Experiències gastronòmiques i regaleu activitats úniques en grup o individuals! Més informació aquí.

Ioga i marxa nòrdica a la Garrotxa

Si teniu amics i/o familiars a la Garrotxa, no perdeu l’oportunitat de regalar cursos d‘iniciació a la marxa nòrdica o un mes de classes de ioga. Un obsequi que els aportarà benestar i que a més el podeu adquirir facilment a través del formulari de la web de Risum.

Tractament antiaging a l’Alt Empordà

Les tècniques manuals, la utilització de diversos productes i principis actius juntament amb els equips tecnològics d’aparatologia estètica fan que qualsevol tractament es vegi optimitzat amb la finalitat d’aconseguir millors resultats. Per aquest motiu, Salut Empordà Healthcare ens proposa regalar anys amb el seu Pack wellness, que inclou 2 tractaments antiaging i 1 tractament de salut. Per més informació podeu contactar-los al 972 18 06 04 o a info@empordahealthcare.cat

Aquestes només són algunes propostes de vals regal de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per tenir cura dels nostres. I no oblideu que el Nadal és un bon moment per valorar el que tenim, gaudir de temps amb els més estimats, de portar a dins els que van marxar i d’aixecar la copa i brindar per la salut i el benestar.