Descobreix el Mindful Travel i les experiències de benestar amb Edgar Tarrés

L’Edgar Tarrès és formador, consultor i membre del Club de Salut i Benestar, especialitzat en alguns dels àmbits més emergents relacionats amb el turisme: les experiències de benestar, el “Mindful Travel” i el seu impacte en la nostra salut i felicitat.

Després d’haver treballat un temps al sector públic amb una feina segura i un sou fix va sentir que, malgrat tot, li faltava quelcom per a viure bé i ser feliç. Davant d’això va decidir deixar la seva carrera i dedicar-se a allò que realment li agradava: el mindfulness, la música, els viatges… i amb el temps, va aprendre a fer de la seva passió la seva manera de viure, desenvolupant projectes que tenen una repercussió positiva en la societat.

Foto Edgar Tarrés

Les claus per al benestar es poden aprendre

A partir de l’àmplia experiència adquirida, l’Edgar ens ofereix propostes úniques que ens poden ajudar a transformar la nostra vida d’una forma amena i divertida. La clau és la combinació de dos elements amb un alt valor saludable que fan que les activitats siguin realment enriquidores per al nostre benestar: el mindfulness i la natura. Des de concerts en mig del mar o en un spa, a banys de bosc o sessions de mindfulness a la platja, les seves experiències de benestar ens deixen sempre amb la sensació d’estar en harmonia, sentint-nos complets i totalment relaxats. 

Arxiu d’imatges PTCBG – Javi Cabrera

Si teniu una empresa, aquest tipus d’activitats també són una gran opció per cohesionar els teus equips i fer que els treballadors se sentin millor en el seu lloc de treball. Un treballador satisfet a la feina és sinònim d’eficiència, estat d’ànim positiu, més facilitat de concentració, i major creativitat, entre altres aspectes fonamentals que faciliten la cohesió de grup i el treball individual dins  una empresa. En definitiva, aquest tipus d’activitats us poden ajudar a guiar els treballadors cap a la felicitat per al benefici mutu.

L’Edgar Tarrés també difon el seu expertise a través de formacions i organitza regularment cursos i tallers en l’àmbit del benestar i la felicitat. En els darrers anys també ha emprès un nou projecte anomenat THE KONE, juntament amb altres col·laboradors, que consisteix en una metodologia per trobar la felicitat que es pot aplicar al nostre dia a dia a través del benestar i la creativitat. Pots consultar a la seva web l’agenda de les properes experiències, cursos i tallers per cuidar-te com mai.

Foto Edgar Tarrés

Mindful Travel: una manera diferent de viatjar

De la unió de les experiències de benestar amb la passió pels viatges, sorgeix el Mindful Travel, una nova manera de viatjar que transforma persones i destinacions i que cada vegada és una tendència més a l’alça. En aquest tipus d’estades es combina el turisme i coneixença del país amb altres activitats relacionades amb la salut, el benestar, la transformació personal i molt més.

Tanmateix, per tal que una destinació es pugui considerar mindful, és important que aquesta compti amb certs elements fonamentals. La Costa Brava i el Pirineu de Girona en serien un gran exemple, els seus paisatges, les llargues extensions de boscos, platges i natura, la bellesa i el silenci de molts dels seus indrets, fan que aquesta s’hagi convertit en una de les destinacions pioneres per aquest tipus de turisme.

Arxiu d’imatges PTCBG – Javi Cabrera

I no només per la seva extensió paisatgística i natural, sinó que també pels equipaments dels quals disposa: centres d’spa i aigües termals, empreses dedicades a l’organització d’activitats saludables i de benestar, establiments amb cuina saludable i km 0, hotels i allotjaments que ofereixen activitats de ioga, mindfulness… i molt més.

Per als que us vulgueu apuntar de ple a aquesta nova manera de viatjar, l’Edgar Tarrés també dissenya viatges i retirs amb la filosofia del Mindful Travel. Es tracta d’experiències per descobrir espais que evoquen calma i pau, vivint-ne al màxim la seva essència a traves d’activitats creatives i de descans, singulars i sobretot, beneficioses per a la nostra salut. Podeu conèixer més detalls i l’agenda de propers viatges a la seva pàgina web o mitjançant les seves xarxes socials: instagram, facebook i linkedin.