Cristina Brondo: “La Costa Brava és un petit paradís que t’omple l’ànima i t’alimenta el cor”

L’actriu catalana Cristina Brondo ha deixat mostres de la seva vitalitat en la seva estada recent de benestar a la Costa Brava acompanyada de la seva família. Ha quedat enamorada d’aquest “paradís que tenim a tocar de casa” i de les experiències viscudes gràcies a “moments únics a través de petites coses que omplen”. Va començar al Park Hotel San Jorgede Calonge, i l’última activitat que va fer la Cristina durant la seva estada va ser a l’EspaiCuinarSa, de Girona, on li vam fer aquesta entrevista. Va ser una experiència amb cuina macrobiòtica que li va agradar molt i que va servir de cloenda en la seva escapada de benestar i relax a la Costa Brava.

Com valores la teva experiència a la Costa Brava?

“Ha estat increïble. Tenim una Costa Brava que és com un paradís al costat de casa, on pots fer de tot, amb platges espectaculars i una gastronomia increïble.”

I fer-ho amb la família?

“Poder gaudir de tot això amb la família encara ho fa tot molt millor. Ha estat l’última sortida de tres ara, ja que estic embarassada perquè ve el Gael de camí.”

La imatge que va penjar la Cristina al seu perfil d’Instagram des del Park Hotel San Jorge de Calonge.

 

Què és el que més t’ha agradat?

“El contacte amb la natura, desconnectar dels sorolls de la ciutat i escoltar el mar. Baixar les revolucions del ritme setmanal.”

Dies sabàtics per descansar i agafar més forces.

“Hauria de ser per prescripció mèdica [somriu]. A més, el dia a dia et passa volant i també ha estat molt bé poder passar més temps amb la nena i gaudir d’ella.”

Mar, muntanya, Girona, benestar, relax…

“Ho tens tot! La Costa Brava és un petit paradís que t’omple l’ànima. A més, fa poc vam estar al Pirineu de Girona i ens va nevar i va ser encantador. I és que a molt a prop de casa tens la natura en un estat salvatge i molt bonic.”

Cristina Brondo es relaxa en un spa a la Costa Brava.

 

Què destacaries de la teva estada?

“Sobretot, estar en família. Fer coses que ens han agradat a tots com la desfilada de Carnestoltes de Platja d’Aro. La meva filla no ho oblidarà mai. I també la combinació d’activitats que pots fer per relaxar-te, deconnectar i cuidar el cos estant amb la família amb bons tractaments i una molt bona alimentació, ja que la gastronomia és boníssima.”

Quin eslògan posaries al viatge?

“La Costa Brava és un petit paradís que t’omple l’ànima i t’alimenta el cor.”

La Cristina en un moment de seva estada a la Costa Brava que va aprofitar per fer una sessió de meditació.

I molt a prop de casa?

Si, realment, això és el millor. Recordo el moment de relaxació que em va fer l’Edgar Tarrés, de Mindfulkit, a la platja [una sessió de mindfulness] que vaig tenir la certesa que seria un moment que recordaria la resta de la meva vida.

Moments únics a través de coses petites que t’omplen i que et fan sentir molt feliç.”

Pots conèixer la seva pròpia experiència de benestar a la Costa Brava en l’entrada al seu blog a Estilo y Salud con Cristina Brondo. I pots seguir la seva activitat al seus perfils de Facebook i Instagram.