Celebra l’arribada de la primavera a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Amb aquest article volem donar la benvinguda a la primavera i per a fer-ho, hem pensat que la millor manera era amb una selecció de propostes de benestar per a practicar a l’aire lliure.

 

La primavera és temps de floració, d’arribada del bon temps, d’olors i colors, dels primers banys de l’any… és una època perfecta per a gaudir de la gran diversitat d’espais a l’aire lliure que la Costa Brava i el Pirineu de Girona tenen per oferir-te.

 

Sessió de ioga a Marimurtra

Una oportunitat de practicar ioga en un entorn privilegiat, rodejat de flors i plantes en plena floració. Podràs gaudir del moment d’explosió de la natura als Jardins Marimurtra de Blanes. A més a més, la sessió de ioga et permetrà obrir un parèntesi dins de la teva enfeinada vida quotidiana per donar pas al descans i a la relaxació

Data: 30 de març                 Hora: 10:30 a 12:00

Més informació i reserves

 

Espai profund

Gaudeix d’un concert d’harmònics de mans de l’Edgar Tarrés en un entorn privilegiat, envoltat d’estrelles a l’Observatori Astronòmic d’Albanyà del Càmping Bassegoda Park, mentre observes l’espai profund. Una oportunitat per experimentar la profunditat de l’univers dins teu.

Data: 6 d’abril          Hora: 21:30

Més informació i reserves

 

Senderisme sota la llum de la lluna amb pícnic “àpats de territori”

L’Hotel Ciutat de Girona t’ofereix la possibilitat de descobrir Girona d’una forma diferent. Imagina’t caminant a l’abric de la quietud de la muntanya, seguint l’estela d’un sender il·luminat per un romàntic cel estrellat, fins arribar a un mirador des del qual contemplar la ciutat quan aquesta no se sap observada. Acompanyat de la mà de l’equip de Natura Respira, aprendràs la importància d’entrenar les teves emocions a través de la respiració, com caminar per tal de reduir possibles lesions musculars o com poder gestionar el teu cansament.

Més información i reserves

 

Bany de bosc a Tossa de Mar

L’Associació Sèlvans et proposa celebrar l’arribada de la primavera amb un bany de bosc al bosc de Sant Grau a Tossa de Mar. Podràs gaudir d’una passejada ambientada en un bosc litoral mediterrani de pi pinyer i alzines sureres, a la que sumar la influència beneficiosa del mar i de les vistes esplèndides a la Mediterrània.

Data: 7 d’abril          Hora: 10:00

Més informació i reserves

 

Camí de ronda i spa

Un cap de setmana per a cuidar el teu cos i gaudir del camí de ronda de la bonica Costa Brava. Alàbriga Hotel & Home Suites 5 * GL integra gastronomia, benestar i cultura en un paratge natural espectacular i únic: la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols.

Més información i reserves

Trobaràs moltes més propostes com aquesta a la nostra web www.wellness.costabrava.org.