Tot el que l’Hotel Balneari Vichy Catalan et pot oferir

Com ja hem comentat en anteriors ocasions, la Costa Brava i el Pirineu de Girona s’han convertit en destinacions perfectes per a la cerca i millora de salut i benestar, on la cultura del wellness ha estat i és present des de fa segles.

Al nostre territori comptem amb equipaments que ens ofereixen un gran ventall de serveis d’aquestes característiques i un d’aquests és l’Hotel Balneari Vichy Catalan. Situat en una terra de contrastos, Caldes de Malavella ha estat considerada des de temps immemorials un Brollador de Benestar. Les seves aigües termals han provocat que el termalisme s’hagi convertit en un dels seus principals símbols d’identitat, sobretot per les seves propietats curatives i els seus tractaments hidroterapèutics.

Aquest municipi és l’espai perfecte per cercar l’estabilitat emocional i la vida contemplativa en un entorn natural on les seves aigües calentes i carbonitzades es recullen en diversos equipaments del municipi d’entre els quals en destaquen el Balneari Vichy Catalan.

Molt més que un Balneari

L’edifici de l’Hotel Balneari Vichy Catalan data del 1891 i forma part de l’inventari del patrimoni arquitectònic de Catalunya. A banda de les seves aigües mineromedicinals compta amb un ampli espai i un extens jardí que permet als seus visitants desconnectar entre naturalesa i tranquil·litat.

L’hotel ofereix als seus clients un total de 86 habitacions i 2 suites, un restaurant amb menús i servei de carta que compta amb una cuina de qualitat i proximitat i més de 700 metres quadrats dedicats a sales de convencions i esdeveniments.

Arxiu d’imatges PTCBG – Hotel Balneari Vichy Catalan

També hi trobarem una piscina exterior, pistes de pàdel, parc infantil i un servei de lloguer de bicicletes. Sens dubte és l’espai perfecte per una escapada de desconnexió pensada per a tots els públics, on a banda de gaudir de tots els seus serveis també es podrà descobrir tots els racons que amaga aquest municipi tan singular.

Benestar al Balneari Vichy Catalan

Aquest equipament compta amb un ampli ventall de possibilitats pensades per a la salut i el benestar dels seus clients. Un dels serveis més sol·licitat té a veure amb les seves aigües, el circuit termal del balneari és un dels principals protagonistes, ja que en aquest espai els visitants poden viure una experiència del tot reconfortant i beneficiar-se de les propietats del termalisme i les seves aigües mineromedicinals.

El poder d’aquestes aigües és inimaginable, compta amb un seguit de propietats hidratants per la pell i el cabell, ajuda a la recuperació muscular i alleugera els dolors derivats de l’artritis, l’artrosi i els dolors reumàtics. L’aigua no només presenta beneficis en l’àmbit extern, sinó que també equilibra el sistema digestiu. En ser aigua alcalina i per tant neutralitzada de pH, compta amb gairebé 70 dels minerals que el nostre cos necessita pel seu bon funcionament.

Està clar, doncs, que el seu circuit termal i l’Spa són punts de gran interès en aquest equipament, però no podem oblidar tampoc els seus massatges i rituals.

A l’Hotel Balneari Vichy Catalan es troben des dels massatges més tradicionals als més especials, com el massatge estrella Especial Vichy Catalan o l’Experiència Sensorial.

Aquests tenen una durada de 80 minuts i són els escollits per als amants dels massatges, ja que no només es pot apreciar el plaer del tacte, sinó que la resta dels sentits també hi entren en joc a través de les olors i els altres elements que els componen.

Arxiu d’imatges PTCBG – Hotel Balneari Vichy Catalan

També ofereixen Tractaments Facials exclusius realitzats amb productes Natura Bissé, i tractaments corporals com embolcalls o exfoliacions realitzats amb producte natural.

El Ritual Morgana i el Ritual Cítric són alguns dels més destacats, cadascun d’ells té la seva particularitat, però els dos consten d’un tractament facial i corporal complet que agrada molt als seus visitants.

Experiències a mida

Amb la tornada a l’activitat el passat mes de juny, l’equip del Balneari va crear dos programes especials 100% personalitzats; el programa Antiestrès i el Programa Depuratiu.

Ambdós han tingut una gran acollida entre el seu públic, ja que consisteixen en programes fets a mida on el més important és que el client visqui una experiència de tranquil·litat i benestar total.

Aquests programes poden durar entre 5 i 15 dies, període en el qual la responsable del centre termal, un metge, el xef i altres responsables de departament, treballen en equip per aconseguir els objectius dels clients que segueixen aquests programes.

Massatge online

A causa de la situació que estem vivint i les restriccions actuals, no tothom pot desplaçar-se fins a Caldes de Malavella i gaudir dels serveis d’aquest equipament. Amb motiu de la Fira de l’Aigua d’enguany i el fet de no poder dur-la a terme de forma presencial, l’Oficina de Turisme de Caldes de Malavella i l’Hotel Balneari Vichy Catalan han creat un vídeo on un terapeuta ensenya com fer un massatge d’esquena i crani amb seguretat i on s’expliquen també tots els seus beneficis.

Sabent tot el que l’Hotel Balneari Vichy Catalan pot oferir als seus clients, podem considerar aquest espai un temple de benestar. Un equipament especialitzat en aigües mineromedicinals que ofereix un espai ampli, natural, amb tots els serveis d’un hotel singular i amb un ventall de tractaments i rituals pensats per aquells qui volen omplir-se de salut i benestar. Si ara per ara no pots gaudir de les seves instal·lacions, et convidem a portar el benestar a casa amb aquest tutorial.