Aquest hivern, prepara el teu cos i cuida la teva pell  

Ara que s’acosta l’hivern i les temperatures baixen, el que ens ve més de gust és entrar en calor, pujar la temperatura de la calefacció i quedar-nos calentons a casa, però això a vegades no és possible, perquè tenim les nostres obligacions i hem de sortir al carrer. 

Durant aquesta època, la nostra pell pateix el canvi brusc de les temperatures, la pluja, la humitat, el vent, i això fa que se’n ressenti sense que ni ens n’adonem. Independentment del tipus de pell que tinguis, el fred i el vent fan que aquesta es ressequi en major o en menor grau, i que en alguns casos, fins i tot, es pugui produir una deshidratació tan profunda que es reflecteixi en una descamació. 

Per tant, l’hivern és l’estació de l’any en la qual s’ha de tenir una especial cura per mantenir i cuidar la pell en perfectes condicions durant tota la temporada. Si vols saber quins són els millors tractaments i rituals estrella per combatre l’hivern i cuidar la teva pell, et proposem que segueixis llegint aquest article i prenguis nota!

Regenera la teva pell a l’Aqva Banys Romans

A la ciutat de Girona trobem una primera proposta d’establiment termal de caràcter singular i exclusiu: l’Aqva Banys Romans. Situa’t al Barri Vell, aquest espai compta amb unes instal·lacions amb més de 2.000 anys d’història, on podràs gaudir d’una tradició greco-romana ancestral amb una àmplia oferta de rituals i experiències sensorials úniques.

Desconnectar i relaxar-se són les dues paraules clau que acompanyen a l’Aqva Banys Romans, un indret molt especial on deixar-se seduir per les seves aigües termals, l’aromateràpia i una gran varietat de massatges. Aquest hivern, viu un benestar complet amb el ritual estrella “Terma Romana”, una experiència que et transportarà fins a l’antiga Roma a través d’un tractament corporal holístic, utilitzant la tècnica d’exfoliació amb raspalls de fusta i un massatge de moviments envolvents. Aconsegueix lluminositat i millora l’estat de la teva pell, així com la hidratació i relaxació completa del teu cos! 

Arxiu Imatges PTCGB. AQVA Banys Romans. Girona. Javi Cabrera

El poder curatiu del mar

Una segona opció, és arribar-te fins al cor de la Costa Brava, a Platja d’Aro amb l’Hotel Cala del Pi, un espai perfecte per deixar-te cuidar i gaudir de la desconnexió i el benestar. Viu una autèntica experiència sensorial a través dels tractaments corporals, rituals i massatges, que tracten i reparen la pell aportant-hi benestar. 

Neteges facials, exfoliacions o tractaments per a pells sensibles, tot això i molt més ho trobaràs al Centre Wellness de l’hotel. També tens l’opció d’optar per tractaments personalitzats amb productes 100% naturals que responen, amb beneficis duradors, a totes les patologies que es manifesten al cos i a la pell, de manera que s’aconsegueix millorar l’aspecte i la salut d’aquesta. 

Deixa’t cuidar per un dels tractaments més especials: el Ritual Arrels, un ritual d’autor únic i exclusiu que et portarà a sentir en el cos l’essència del pi i la frescor de les onades, gràcies al píling amb sal marina acompanyat d’un massatge corporal que no et deixarà indiferent. Estàs prepara’t per renovar la teva pell? 

Hotel Cala del Pi, Platja d’Aro.

Una experiència de benestar al Balneari Vichy Catalan

Com bé sabem, l’aigua és un dels components més importants perquè el nostre cos funcioni correctament, per això és de vital importància hidratar-lo constantment per dins i per fora. Per aquest motiu et proposem fer una visita al Balneari Vichy Catalan, un espai on podràs gaudir de les propietats i els beneficis de les aigües mil·lenàries a través del circuit termal. És moment de submergir-se en l’autèntica aigua Vichy Catalan a 37° i cuidar-se amb els tractaments terapèutics i l’ampli ventall de massatges que hi ha per estimular la circulació. Tu decideixes quina experiència viure!

També cal destacar que hi ha l’opció del Ritual Morgana, una experiència facial i corporal basada en la deessa celta de l’aigua que té un efecte antiedat. Una sessió de 110 minuts que consisteix en un ritual pels peus, seguida per una exfoliació suau i l’aplicació d’algues de l’antic mar de l’Eocè, que estimula la circulació. Finalment, s’acaba amb un massatge antiedat.

Hotel Balneari Vichy Catalan. Caldes de Malavella

Un benestar integral al Wellness Centre del PGA Catalunya Resort 

Si tens ganes de submergir-te en una relaxació profunda i sentir una sensació de renovació, el PGA Catalunya Golf and Wellness és el lloc idoni per a tu, ja que et sorprendrà amb una àmplia selecció de tractaments naturals i tradicionals que giren al voltant d’un concepte clau: el reequilibri. És hora d’alimentar el teu cos i ment a través dels tractaments que hi ha a mida!

Pots trobar massatges relaxants adaptats a les teves necessitats, el massatge depuratiu Hammam, un tractament reparador del cos sencer, o bé, tractaments segurs durant l’embaràs, centrats especialment en l’esquena les espatlles, les cames i els turmells, aquest massatge pensat per a embarassades ajuda a descarregar tensions i a alleugerir les rigideses. Tot això, també ho pots complementar amb les pedres calentes per gaudir d’un tractament més profund, pensat sobretot per actuar sobre els músculs rígids i adolorits.

Però, no només és important cuidar el cos, sinó que també pots optar pels tractaments facials oxigenadors i reparadors i les teràpies revitalitzadores de mans i peus que ajuden a restaurar l’equilibri i el benestar de la pell i les ungles. I pots acabar la visita, amb el Ritual Mindfulness per compensar els fluxos d’energia i relaxar el cos i la ment amb aquesta experiència integral. 

Hotel PGA Catalunya Resort.

En aquests pròxims mesos d’hivern, reinicia el teu cos i ment i dedica’t temps per reflexionar i cuidar-te amb tots els centres termals i balnearis oberts que hi ha durant tot l’any, i que et conviden a tot això i molt més. És hora de submergir-se en un món de sensacions!