10 propostes de benestar

Cultivar el nostre cos és vital per mantenir i preservar la nostra salut però molts de nosaltres no donem la suficient importància a realitzar exercicis que poden ajudar-nos a sentir-nos joves i vitals. Per a això, has d’aprofitar els mesos d’estiu per realitzar exercicis que millorin la teva salut i et facin sentir més bé. Des de Costa Brava Pirineu de Girona llancem 10 propostes que contribuiran al benestar personal.

Respirar conscientement. Aprendre a respirar de manera correcta té múltiples beneficis per al dia a dia ja que pot millorar la nostra qualitat de vida i el rendiment físic i intel·lectual.

Passejar per boscos saludables. Els “banys de bosc” és una activitat relaxada amb funció terapèutica que t’ajuda a fugir de l’estrès diari i et submergeix sota d’un clima de pau i tranquil·litat envoltat de natura.

Practicar ioga en un espai lliure. El ioga és una disciplina que permet assolir el domini del cos mitjançant exercicis físics i mentals per eliminar l’estrès i augmentar la teva pau interior.

Sessió de massatge a l’Hotel San Jorge de Calonge.

Massatges relaxants. Els massatges relaxants són un dels petits plaers de la vida però també tenen una funció terapèutica perquè aconsegueixen alleujar la tensió i crear un estat mental de relaxació mitjançant moviments i pressions suaus.

Massatges dinàmics. Aquest tipus de massatges serveixen per alleujar els dolors de l’aparell locomotor i per tractar els bloquejos i tensions del teu cos. Un dels millors massatges dinàmics és el massatge tailandès consistent en emprar pressió en diferents punts per reduir tensions i millorar la teva vitalitat.

Alimentació equilibrada. Portar una alimentació equilibrada és sinònim de tenir una vida equilibrada per tant, és fonamental cuidar la nostra alimentació per mantenir el nostre cos fort i la ment sana. La dieta mediterrània és ideal per dur a terme una vida saludable amb la millor alimentació possible.

Descubreix els batuts verds. Els batuts verds “detox” són batuts realitzats amb base de fruites i verdures que tenen increïbles beneficis per a la salut perquè són una cura depurativa per eliminar toxines, aconseguir un pes equilibrat i són un complement perfecte per portar una dieta saludable.

Submergeix-te a la Costa Brava. La Costa Brava és el lloc idoni per provar els beneficis de l’aigua de mar. L’aigua de mar té nombroses propietats i un alt contingut en sals minerals imprescindibles per a l’organisme com el magnesi i el calci.

El Cap de Creus, un lloc idílic per practicar esport.

Practicar esports. La Costa Brava és un entorn ideal per practicar esport perquè combina zones de costa per fer esports d’aigua i admirar el paisatge i zones de muntanya com els Pirineus, on es pot gaudir de les seves magnífiques muntanyes mentre fas del teu esport favorit.

Connectar amb un mateix. És important connectar el binomi cos-ment per aconseguir un equilibri emocional i controlar els teus pensaments. Realitzar aquest exercici t’ajudarà a treure conclusions de manera meditada i a sentir-te millor. Per tant, aprèn a connectar amb tu mateix per utilitzar un pensament racional i estaràs controlant les emocions i el teu benestar.